lunes, 27 de enero de 2014

COMUNICACIÓ ESCRITA

Comunicació escrita:


La comunicació escrita , a diferència de l'oral , no està sotmesa als conceptes d'espai i temps. La interacció entre l'emissor i el receptor no és immediata i fins i tot pot arribar a no produir mai , encara que allò escrit perduri eternament . D'altra banda, la comunicació escrita augmenta les possibilitats expressives i la complexitat gramatical , sintàctica , i lèxica , pel que fa a la comunicació oral entre dos o més individus .



 Aquest són un dels diferents t
ipus :


Carta comercial :

Serveix per poder comunicar-se entre dues empreses comercials o bé una empresa amb un particular , o viceversa . El seu contingut acostuma a ser formal , oficial i / o confidencial .

L'activitat comercial és molt variada , per això hi ha diversos tipus de cartes comercials . Els més importants són : de compravenda , de reclamació , d'ofertes, de sol · licitud d'informació i de publicitat .


Document administratiu :

És el document que conté la informació d'una decisió o procediment que plasma el procedir d'una oficina , la conducta d'una persona o grups de persones d'una dependència o documentació de l'oficina.

No hay comentarios:

Publicar un comentario